Woon en zorgcentrum DE FOYER

A A A

Nieuws & events

National Geographic toont interesse in Zora

Artificiële intelligentie is een markt die steeds groter en belangrijker wordt. Met die gedachtenstelling kwamen 2 journalisten en een fotograaf naar WZC Weverbos. Daar maakten zij kennis met Zora in de ouderenzorg.

14 - 06 - 2017

evenement

Maandelijks etentje van assistentiebewoners De Zilvermolen

Maandelijks organiseren de bewoners van de assistentiewoningen in WZC De Zilvermolen een etentje. Dat hun hun gesmaakt heeft, blijkt uit hun menu. (+ foto's)

13 - 06 - 2017

evenement

Ontbijt voor alle vrijwilligers van De Zilvermolen

Als dank voor hun medewerking binnen WZC De Zilvermolen, werden alle vrijwilligers getracteerd op een uitgebreid ontbijt. Bekijk hier de foto's.

09 - 06 - 2017

evenement

Modeshow in De Zilvermolen

De bewoners van WZC De Zilvermolen genoten onlangs van een modeshow. Assistentiebewoner Arie spreekt van oprecht enthousiasme. Bekijk hier enkele foto's.

09 - 06 - 2017

evenement

Activiteiten De Vlier voor juni 2017

In juni staan er weer heel wat nieuwe activiteiten op de kalender van De Vlier en De Braem. Geniet van de verschillende sneukelmomenten doorheen de maand (De Vlier) of doe mee aan de dansnamiddag (De Vlier & De Braem) of waarom niet eens de duofiets huren voor een namiddagje fietsen met familie?

30 - 05 - 2017

Event

Bloemen planten op De Braem

Met de lente en warme temperaturen in de lucht kan je niet binnen blijven zitten. Ook de bewoners van De Braem niet. Bloemenperkjes werden opnieuw ingericht en de duofiets werd bovengehaald. Geniet hier van de foto's!

24 - 05 - 2017

evenement

Week van de Valpreventie 2017

Eén op de drie ouderen in Vlaanderen valt minstens één keer per jaar. Gelukkig kan je je er tegen wapenen door in beweging te blijven. Onze wzc's werken mee om valincidenten tegen te gaan.

28 - 04 - 2017

Nieuws

Houdt u van vers en streekgebonden eten?

WZC De Zilvermolen werkt nu samen met Voedselteam Zwijnaarde. Via hun webwinkel bestel je voeding die gezond, vers en streek- en seizoensgebonden is.

19 - 04 - 2017

Nieuws

Finland heeft aandacht voor visie De Foyer

Marja-Leena en Mauri, twee gepensioneerde, Finse leerkrachten, brachten op 13 april een bezoek aan WZC De Zilvermolen. Hun komst stond in het teken van een e-boek rond maatschappelijke kwesties voor verpleegkundigen dat zij samen schrijven.

14 - 04 - 2017

Nieuws

WZC Zilversterre op schema

De bouw van WZC Zilversterre zit op schema. Bekijk hier de foto's.

12 - 04 - 2017

Informatie

Huize Arion verhuist: info

De bewoners van Huize Arion verhuizen eind 2017 naar WZC De Zilvermolen. Download hier de presentaties met meer informatie.

12 - 04 - 2017

evenement

Simonne wordt 100 jaar!

Afgelopen zondag was wel een heel speciale dag voor Simonne. Met een optreden van haar dochter, Viviane Steyaert, en muzikant Jan Parent, vierde zij samen met De Vlier haar 100ste verjaardag.

30 - 03 - 2017

Doe mee met de Week van de Valpreventie

Eén op de drie 65-plussers valt minstens één keer per jaar. Zo'n valpartij heeft vaak nare gevolgen. Bekijk hier het speciale weekprogramma van WZC De Zilvermolen om vallen preventief tegen te gaan tijdens de Week van de Valpreventie.

29 - 03 - 2017

vrijwilligerswerk

Houdt u van wandelen

De lente is in het land en de zon schijnt weer overvloedig. Tijd om de binnenmuren even vaarwel te zeggen en erop uit te trekken. Onze bewoners kunnen uw hulp daarbij gebruik.

29 - 03 - 2017

Nieuws

Iedereen Beroemd - De Week van Jomewo (video)

Jomewo kwam in de week van 8 maart uitgebreid in Iedereen Beroemd op Één. Met een vijfdelige reportage schetsten ze hoe het leven van enkele personen met jongdmeentie eruit zag. Herbekijk de afleveringen hier. (+ VIDEO)

23 - 03 - 2017